måndag 6 juni 2011

Testrunda






Fick bli en sväng allena igår då dom flesta hade andra grejer för sig. Ett ypperligt tillfälle att pröva alla nya grejer man lyckats skaffa på sig till båten. Inhandlat nytt batteri som gjorde sitt jobb som det skulle. Skönt med lite extra Ah(110) då man börjat köra lite längre pass när man väl kommer ut. Båtstol beställd från USA vilket var helt underbart då man kom upp lite. Tofterna på Linder är så låga vanligtvis att man nästan kan köra en Ron Jeremy. Säger inte mer.


Nya paravaner har också inhandlats. Är av mindre modell men drar minst lika bra som Great White men väger bara ca 1/8 av vad dom gör. Ska bli kul å köra slow- och göstrolling med dom.


Sen vann jag ju en Ipad2 som jag var nära att sälja. Kom dock på bättre tankar då jag blev avrådd från detta då grundtanken var att köpa hand-gps, men det finns en fin inbyggd gps i Ipad:en. Ett vattentätt skal och vips så har man en 10" plotter. Klockrent! Lite overkill i en Linder 400 men har man vunnit den kan man lika gärna köra på.


Fisket gick väl sådär. Blåste nordost och var strålande sol. Lyckades lura upp en 5+ gädda och missade ett hugg. Båda dock på samma bete och nya paravanen. Kul!


/Kristoffer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar